SEMINAR Michal Yakir,- Wondrous Order – The Table of Plants– in ROMANIA (BUCURESTI) – 16,17,18 .iunie . 2017

În termeni mai simpli, Tabelul descrie etapele natural ale dezvoltarii, dintr-o etapă primară de unire și unicitate, la un stadiu avansat de individualitate – care insoteste in paralel patologia cazului. Coloanele tabelului descriu etapele individuație, în timp ce rândurile descriu nivelurile de maturizare în fiecare temă a coloanei- așa cum se desfășoară de la început până la sfârșit. Acest lucru oferă o dezbatere generala și o logica interioară care dă conținuturi fiziologice, emoționale, mentale și spirituale pentru fiecare familie de plante – în cazul în care un singur remediu descrie doar anumite variații ale temelor sale. Tabelul , stabilit într-o abordare feminina, este o imagine de ansamblu naturală, în creștere, iar odată ce tema de bază se înțelege, el devine un instrument foarte practic și ușor de utilizat, care să permită utilizarea unor remedii mici sau chiar necunoscute și a unor noi provinguri. Chiar si cazurile noastre pot fi înțelese mai bine prin vizualizarea prin intermediul tabelului , iar prescriptia retetei homeopate mult îmbunătățit.

Mai mult, astfel, datorită domeniului său de aplicare larg, tabelul se poate explica și pentru a facilita utilizarea altor concepte, cum ar fi teme sau numere de plante ale lui Jan Scholten’s, situând-l într-o bază psihologică și ideologică largă, confortabil.

SEMINARUL Introductiv DE 3 zile va introduce principalele teme și teoria și practica coloanelor și a rândului, cu exemple de cazuri scurte .

Despre Michal Yakir

Lucrand ca un homeopat de peste 23 de ani, Michal a dezvoltat sistemul ei proppriu de vedere asupra plantelor dezvoltand acest tabel al plantelor. “Ca Un botanist si prin modelele ecologiste din trecutul meu, și fiind un avid grădinar în zilele noastre, am fost intrigata de implicații homeopatice ale ordinii dinamice găsit în natură, mai ales în regnul vegetal. Investigand întrebarea de mai mulți ani, adăugând observație clinică, studii noaptea tarziu, noi idei homeopatice și lucrul cu colegii – toate au fost sintetizate cu intelegerea mea propria mea botanică, psihologică și cabalistica. Integrarea tuturor acestor date a condus la dezvoltarea Tabelului plantelor “. Tabelul, un produs de mai mult de 15 ani de contemplație și de dezvoltare, a fost construit ca o imagine de ansamblu a materia medica, o schemă și structura. completa.

Dr. Yakir este presedinta al Asociatiei israelian pentru homeopatie si editor al revistei IACH. Ea a finalizat un doctorat (cu colaborarea lui G. Vithoulkas) în Hadassa Universitatea din Ierusalim Spitalul, Israel, cu privire la efectul tratamentului homeopat în PMS. Ea predă în prezent homeopatia și “Tabelul de plante”, în Israel și în străinătate.

Programul seminarului
11. 11. 2016: 9.00 – 18.00 (since 8:00 registration of participants)
12. 11. 2016: 9.00 – 18.00
13. 11. 2016: 9.00 – 14.00.

NU PIERDETI ACEASTA CONFERINTA UNICA CARE VA VA SCHIMBA PRACTICA DVS!
ANUNTATI-VA TOTI COLEGII DE ACEST EVENIMENT EXTRAORDINAR!
Taxa de participare este de 200 euro euro pina pe 15 aprile 2017,dupa 15 aprilie la 250 euro, dupa 1 iunie 300 euro , la fata locului 350 euro
ATENTIE NUMAR DE LOCURI LIMITATE!!
SEMINARUL VA FI SUSTINUT IN ENGLEZA SI VA FI TRADUS IN ROMANA
LOCATIA:HOTEL CISMIGIU ,BUCURESTI
ACHITAREA TAXEI SE VA FACE IN CONTUL ASOCIATIE CARE ESTE: BANCA TRANSILVANIA PITESTI ,
contul in lei RO09BTRLRONCRT0204067901,
contul in euro RO56BTRLEURCRT0204067901
DENUMIRE AMHR :CIF:2040679,CUI:30810955.
Adresa:str.Stefan cel Mare nr 23 ,Pitesti ,Arges
ALTE INFORMATII DR.ADRIAN CONSTANTINESCU TEL:0755859517