ACADEMIA DE HOMEOPATIE CLASICA UNICISTA din ROMANIA

ACADEMIA DE HOMEOPATIE CLASICA  DIN ROMANIA va incepe cursurile de initiere in homeopatie clasică(unicistă) in  octombrie 2020.CURSURILE DE HOMEOPATIE CLASICĂ vor dura 3 ani,o data pe luna in weekend, in afara lunilor iulie ,august, septembrie ,când va fi vacanță.

În cazul în care sunteți interesat în homeopatie și doriți să aflați mai multe despre Regina metodelor alternative de tratament, noi vă oferim aceasta forma de studiu la Academia Română de Homeopatie clasică:

Un studiu de 3 ani  la Bucuresti – proiectat pentru a obține cunoștințe aprofundate de homeopatie și o experiență profesională. Lector: Dr. Adrian Constantinescu (seminarii de bază).

CINE POATE PARTICIPA LA ACESTE CURSURI

Pot participa medici din orice specialitate,studenti in medicina, medici rezidenti,psihologi,farmacisti,si orice persoana care este interesata de studierea homeopatiei care a absolvit si are o diploma de licenta.

Care este pretul acestor si cum se plateste taxa de paricipare ?

Taxa de participare pe an este de 3600 lei si se plăteste integral inainte de inceperea anului de studiu.

Caracteristicile de bază ale studiilor de 3 ani ale Academiei Romăne de Homeopatie Clasică:
1.Se vor studia Medicamentele din Materia Medica

2. În predarea homeopatiei ne bazăm pe clasici (Hahnemann, Boenninghausen, Kent), dar, de asemenea, folosim si cele mai recente cunoștințe ale actualilor homeopați cu renume mondial (Scholten, Mangialavori, Yakir ,etc).

3. Se utilizeaza resursele didactice multimedia – prezentări PowerPoint, filme.

4. Profesorii noștri sunt cu experiență in homeopatie,fiind medici homeopati. Seminar de bază lector dr. Adrian Constantinescu.

5. În cadrul seminariilor noastre de instruire, veti invata Materia Medica ,Terapeutica si repertorizarea homeopatică.La aceste seminarii de baza se vor adauga și Seminarii cu profesori internationali( cost separat cu o reducere de 30% față de prețul normal  pentru studenții Academiei) . Aceste seminarii suplimentare sunt concepute pentru toți si sunt invitați să participe și absolvenții. Aceste seminarii sunt câteva   pe an, încep vineri dimineata, si se încheie duminică la ora 14.00 (vineri și sâmbătă la 9:00 la 17:30, duminică 9:00 la 14:00).

6. Repertorizarea se învăță din primul an. Noi folosim cele mai avansate și de încredere repertoare. Vă recomandăm în special programele de repertorizare MACREPRTORY și OPUS Dynamics complete.

7. Noi publicam literatura homeopate pentru studenții noștri și comunitatea homeopată.

8. Studiul este format din ateliere de lucru in week-end, care sunt o dată pe lună, timp de 3 ani, in afara de vacanța de vară (iulie-august). Atelierele de bază vor începe vineri, la ora 9:00 până la 17:30, sâmbătă la 9:00 la 17:30, cu o pauză de prânz

12. Seminariile SE VOR ȚINE IN BUCURESTI.

13. Taxa de școlarizare este anuala. Pretul este de 3600 lei pe an/studiu.

14. Disciplinele principale sunt Materia Medica, Repetorizare, Practica clinică, Analize de caz, Remediile homeopate, teoria istoriei homeopatiei, cunostinte minime medicale, Organon.

16. După ce au terminat și au trecut examinarile finale , absolvenții vor primi o diplomă a Academiei noastre .

16.a) Se va da un examen  de final pentru fiecare an, promovarea examenului  vă dă dreptul la înscrierea în următorul an.

17. Noul an se va deschide in fiecare an in octombrie.

18. Pentru se deschide cursurile sunt necesar un număr  minim de 15 studenți.

Vă puteți înregistra : la dradrianconstantinescu@yahoo.com
tel :0755859517