Rinita alergica

STOP STRANUTURILOR ACUM! Homeopatia poate fi Magica pentru Rinita alergica

Primăvară iti aduce neîncetat strănuturi , nas infundat , ochi plini de lacrimi și mizerabilele mancarimi ? Homeopatia este sigura , blânda , eficienta , și ușor de folosit. Ca homeopat , vă pot spune că acest lucru funcționează !

Primele trei remedii homeopate :

În cazul în care nasul și ochii dvs. curg ca un robinet , la fel ca și în cazul în care ați decojit foile de ceapa , luati Allium cepa preparat , ati ghicit , din ceapa ! Bun pentru secretie nazala arzatoare , roșu , senzație de arsură , lacrimarea ochilor , strănut la intrarea intr-o cameră caldă .

* În cazul în care simptomele se axeaza pe ochi , încercați să luati Euphrasia , pentru secretii calde , iritante ale ochilor , nas care curge blând , și exista un strănut frecvent .

* Strănut violent in atacurile cu o secretie nazala apoasa și mâncărime și gâdilat în nas ? Sabadilla poate fi remediul tau .

SAU :
Nux vomica exista o mare scurgere a nasului , atunci când esti afară în timpul zilei , cu strănuturi violente , infundarea nasului , și o senzație de furnicaturi intense în nări .

Pentru strănut frecvent cu secretii apoase arzatoare nazale atunci când esti în aer liber și un nas infundat atunci când în interior ,poti să iei SULFUR.

Ar trebui să va simititi mai bine , foarte repede , dacă remediul se potriveste cu simptomele . Puteți găsi remediile homeopatice în cele mai multe farmacii . Noi folosim o doză de 1 M , care poate sa va tina fara simptome pe intreaga durata sezonului . Sau poti cumpara remedii 30C si să se ia mai des.

Vă recomandăm si Spray nazal,

TRATAMENT GEMOTERAPIC AL RINITEI ALERGICE

-Dimineata Extract de muguri de coacaz negru-Ribens nigrum mg=D1-

-seara Extract de muguri de Carpen MG=D1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?