Cancer&Tumori

Despre mitul că homeopatia este eficace numai pentru probleme minore

Despre mitul că homeopatia este eficienta doar pentru probleme minore, iar dacă ceva este în neregulă atunci ar trebui sa urmam tratamentul conventional!
Exista numeroase dovezi ca homeopatia poate vindeca cancerul,cele mai multe venind din India ,unde pacientii se adreseza cu preponderenta medicilor homeopati, dar si din alte clinici din intrega lume.
Homeopatii pot trata simptomele aparținând persoanei și nu diagnosticul, iar in cazul bolnavilor de cancer o consultatie constitutionala este de luat in calcul.Exista multe istorii de cazuri de cancer in care bolnavul a fost vindecat definit,boala ne mai recidivand nici dupa multi ani.De asemenea in asemenea clinici prin tratamentul homeopat s-a vazut o scadere a markerilor tumorali ,iar simptomele nu au mai fost prezente .
U n mod de administrare eficient pentru bolnavii de cancer a remediilor este dizolvarea a 3 granule in unsprezece lingurițe de apă; apoi o linguriță de lichid este luata pe cale orală (precedat de agitare sau sucusiuni) la fiecare cincisprezece minute , două ore și jumătate un total de zece doze;lingurita rămasa este salvata pentru dozare de a doua zi . Acest program intensiv de dozare se face zilnic timp de o saptamana;si apoi se reia in urmatoarea saptamana. Se afirmă că astfel o de dozare intensiva este vitală pentru obținerea de rezultate optime la tratamentul homeopatic al cancerului , care o diferentiaza de alte modalitati de administrare

Tratamentul cancerului poate fi incununat de succes prin Homeopatie, de multe ori in conjunctie cu medicina alopata, în cazurile avansate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?