Axietate

ANXIETATE SI INSOMNIE -INCEPETI UN VERITABIL TRATAMENT GRATIE MEDICAMENTELOR BLINDE SI ELIBERATI-VA ASTFEL DE ANXIETATI SI DE ALTE SOMNIFERE

Medicamentele homeopate au o actiune in profunzime care tine cont de funtionarea normala si a organelor noastre, dar, de asemenea, si de temperamental nostru. Numeroase medicamente homeopate actioneaza asupra sistemului nervos si sint recomandate pentru a trata starile de anxietate si tulburarile de somn.

Iata cateva dintre cele mai frecvene si cel mai usor de utilizat exemple:

ACONIT – Frica dumneavoastra este brusca, brutala, adesea nocturna – ca frica de moarte, simtiti ca va urca tensiunea arteriala si sunteti foarte agitati.

ARGENTUM NITRICUM – Totul nu este decit o graba si o agitatie. Va administrati greu timpul. Sinteti mai degraba slab si prezentati dureri de stomac , diaree, ameteli.

NUX VOMICA – Este cazul anxietatii datorata surmenajului care antreneaza instabilitate, chiar agresivitate. Dumneavoastra munciti prea mult, sistemul nervos este prea solicitat, consumati excitante pentru a fi in forma (cafea, tabac, alcool). Va treziti noaptea in jurul orei 3 gindindu-va la afecerile, problemele dumneavoastra, neadormind decit dimineata cind ar trebui sa sune ceasul, sa va treziti ca sa plecati la munca. Va treziti obosit cerind stimulante pentru a va repune pe picioare.

ARSENICUM ALBUM – Aveti un caracter meticulos si ordonat. Sinteti perfectionist! Pesimist, va temeti sa nu fiti bolnav si sa nu muriti. Aveti teama de microbi si va spalati foarte des pe miini de frica unor boli. Va treziti noaptea la ora 1 (sau 3) pentru a face cite ceva, apoi readormiti. Sinteti foarte friguros, cind aveti dureri acestea au carater arzator si sint ameliorate de caldura.

Toate aceste medicamente se pot lua in 30 ch, 5 granule 1-2 ori pe zi, la cerere. Numeroase alte medicamente homeopatice actioneaza asupra anxietatii – acestea sint medicamente de fond, la care prescriptia este mult mai celicata si trebuie consultata medical homeopat.
Cu titlul de exemplu, putem cita : THUYA, MERCURIUS SOLUBILIS, AURUM, SILICEA, CAUSTICUM, LACHEZIS, LYCOPODIUM etc.

SFATURI CLINICE RAPIDE

DESPRE ANXIETATE
Pentru a vizualiza intregul continut trebuie sa va autentificati donand un "Abonament" prin apasarea pe BUY NOW ,dupa care veti primi pe email datele de autentificare
Ar trebui să va simititi mai bine , foarte repede , dacă remediul se potriveste cu simptomele . Puteți găsi remediile homeopatice în cele mai multe farmacii .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?