Consultatia Constitutionala

Dacă alegi homeopatie clasică pentru o boala  cronică(simptome conice), care se repetă sau pe care le-ați avut pentru o lungă perioadă de timp și care s-au agravat progresiv din ce in ce mai mult, veți avea nevoie de o consultatie constituțională. Acest lucru ia aproximativ 1H 3O min- 2 ore și este timpul necesar pentru tine pt  a fi  consultat  în întregime. Vei fi consultat  cum și când a început simptomele; despre orice stres sau traume pe care  le ai avut si la care  s-ar fi putut sa reactionezi; despre ce predispozitii mostenite s-ar putea sa ai; despre  stilul de viata general și despre starea mentala si emotionala, precum și cea  fizică . Aceste informații sunt utilizate pentru a obține o imagine unică a modul în care dvs. sunteti  afectat de starea dumneavoastră  de boala și sunt folosite pentru a determina care remediu va funcționa cel mai bine pentru dvs.Homeopatul  de obicei,are  nevoie de timp suplimentar pentru a cerceta si pentru a gasi cel mai bun remediu care se  potriveste  pentru dvs și veți primi, în general, remediu cu instrucțiunile de administrare câteva zile mai târziu.
Diferenta dintre  o afecțiune cronică  si una acută  poate fi derutant. Pentru a o  clarifica, o răceală comună care reușește sa se vindece  în aproximativ o săptămână este o boala acuta. Totuși, dacă suferiți de infectii ale sinusurilor, bronșită sau amigdalită urmand dupa fiecare receala pe care o aveti , aceste complicatii sunt afectiuni cronice. Afecțiunile cronice sunt semne că sistemul imunitar este compromis și acesta este  cazul în care homeopatia poate fi cu adevărat eficace în restabilirea stării de sănătate.

Homeopatul va va contacta 1-2 săptămâni după ce remediu constituțional a fost administrat pentru a verifica progresul și pentru a răspunde la orice întrebare care ar putea sa  apara . Între consultări oferim  e-mail și telefon, gratuit.Consultările sunt înregistrate la intervale lunare la inceput. Pe masura ce starea dumneavostra se imbunatateste , acestea sunt distanțate la atunci când este necesar. La consultarile ulterioare,homeopatul verifică daca este un progres in starea dvs și vă poate da o potență mai mare din  remediu existent sau va poate modifica remediu dacă este indicat. Durata consultărior ulterioare  sunt, de obicei între 30 și 60 de minute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?